Pohanka patří k surovinám zdravé výživy, která neobsahuje lepek. Zato má množství rutinu, který je prospěšný pro naše cévy. V zimě navíc prohřívá náš organismus.
úterý 30. září 2014
pátek 26. září 2014
Dýňová polévka s praženými semínky
Dýňovou krémovou polévku připravujeme nejlépe z dýně Hokkaidó, kterou vaříme i se slupkou, dýní máslovou, již oloupeme, jakož i jiné druhy dýní. Semínka z dýně vybereme a opražíme - zajímavě polévku dochutí.
pondělí 22. září 2014
Pepřová omáčka na steaky
Smetanová omáčka z drcených barevných pepřů dodá každému steaku nebo grilovanému masu tu pravou chuť.
čtvrtek 18. září 2014
Koláč se zakysanou smetanou a ovocem
sobota 13. září 2014
Jemná smetanová polévka z pýchavek
Mladé pýchavky jsou velmi chutné, ale poněkud přehlížené houby. Zkuste si jich nasbírat dvě hrsti a připravit si z nich vynikající polévku.
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)