tag:blogger.com,1999:blog-2427999109931909627.post5003689526272351117..comments2023-01-05T19:35:17.336+01:00Comments on Vaření a pečení: Pštrosí vejce z mletého masamedhttp://www.blogger.com/profile/13682118729751760138noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2427999109931909627.post-13286450714698979832021-05-27T23:28:47.132+02:002021-05-27T23:28:47.132+02:00Děkuji moc za tento velice zajímavý a dobrý návod,...Děkuji moc za tento velice zajímavý a dobrý návod, zkoušeli jsme a naprostá bomba! Co se nám ale docela dost nelíbilo to, jak to maso bylo strukturované, ale to je asi naše chyba... Zkuste třeba tento návod, podle kterého jsme si zkoušeli dělat uzené <a href="https://napovime.cz/navod/jak-dlouho-varit-uzene-maso/" rel="nofollow">maso</a> :) Mějte se krásně.Sapikhttps://www.blogger.com/profile/09628791231927582282noreply@blogger.com