pátek 19. dubna 2013

Domácí mini indiánky



Ingredience pro recept Domácí malé indiánky:

3 bílky, 210 g moučkového cukru, 2-3 lžíce hladké jahodové marmelády nebo rosolu, kulaté piškoty, čokoládová poleva


Domácí malé indiánky krok za krokem:

1. Ve vodní lázni vyšleháme bílky do tuhého a teplého sněhu.
2. Přesejeme moučkový cukr, aby v něm nebyly hrudky a po částech vmícháme do zahřátého sněhu. Nakonec přidáme hladkou marmeládu.
3. Hmotu naplníme do cukrářské zdobičky a nastříkáme ji na piškoty, které rozložíme na tácek.
4. V této podobě dáme zákusky ztuhnout nejméně na tři hodiny do ledničky.
5. Rozpustíme si čokoládovou polevu, do které indiánky namáčíme, anebo je polevou pocákáme. Opět necháme vychladit.

Dobrou chuť!

Žádné komentáře: