Vepřová panenka s pórem a arašídy, foto med |
Vepřová panenka vyžaduje jen krátkou dobu úpravy, hodí se proto k přípravě minutek. Díky tomu si připravíme rychlé jídlo k obědu nebo k večeři, na kterém si každý pochutná.
Ingredience pro recept Vepřová panenka s pórem a arašídy:
Vepřová panenka, 1 pór, 50 g arašídů, malá konzerva hrášku, sůl, pepř, plátek másla nebo dobrý olej, 1-2 lžíce sójové omáčky.Příprava, foto med |
Vepřová panenka s pórem a arašídy krok za krokem:
- Maso vepřové panenky nakrájíme na kostičky. Pór očistíme a nakrájíme na kolečka.
- Na pánvi rozehřejeme máslo nebo olej a orestujeme na něm maso. Po minutě přidáme arašídy (mohou být i slané) a pórek. Osolíme a opepříme.
- Restujeme asi 5 minut, dokud pór nezměkne, ale přitom zůstane křupavý. Poté přidáme scezený hrášek a sójovou omáčku.
- Ještě minutku prohřejeme a můžeme podávat.
- Vepřovou panenku s pórem a arašídy podáváme s rýží nebo bramborovými hranolky.
Žádné komentáře:
Okomentovat