Křupavé rybí filé získáme, když ho opečeme obalené v mouce.
Ingredience pro recept Rybí filé po mlynářsku:
Filé z mořské štiky nebo podobné ryby, olej, kousek másla, hladká mouka, petrželka, citrónová šťáva, kmín, sůl.
Rybí filé po mlynářsku krok za krokem:
2. Opláchneme, ještě jednou osolíme, pokmínujeme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme čtvrt hodiny odležet.
4. Plátky osušíme a obalíme v mouce moukou a zvolna pečeme na oleji. Po chvilce je obrátíme a dopečeme.
5. Máslo rozehřejeme s citrónovou šťávou a drobně rozsekanou petrželkou.
6. Přelijeme jím filé na talířích.
7. Rybí filé po mlynářsku podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Dobrou chuť!
Žádné komentáře:
Okomentovat