sobota 28. listopadu 2020

Rybí filé na cibulce

 

Rybí filé na cibulce, foto med

Mrazené rybí filé je surovina, se kterou se snadno pracuje a částečně nám nahradí zdraví prospěšné ryby. Vynikající variantou je rybí filé na cibulce s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

Ingredience pro recept Rybí filé na cibulce:

1 balíček mražené rybí filé, 1 cibule, sůl, kmín, pepř, máslo nebo olej.


Rybí filé na cibulce krok za krokem:

  1. Očistíme a na kostičky nakrájíme cibuli.
  2. Mražené rybí filé necháme trochu povolit. Osolíme a opepříme ho.
  3. Na pánvi rozehřejeme máslo a necháme na něm zesklovatět cibuli.
  4. Na ni pak položíme filé, posypeme kmínem a mírně podlijeme vodou. Pod pokličkou dusíme doměkka a do odpaření vody.
  5. Rybí filé na cibulce podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší nebo rýží a čerstvou zeleninou.

Dobrou chuť!

Žádné komentáře: