Rybí filé na cibulce, foto med |
Mrazené rybí filé je surovina, se kterou se snadno pracuje a částečně nám nahradí zdraví prospěšné ryby. Vynikající variantou je rybí filé na cibulce s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.
Ingredience pro recept Rybí filé na cibulce:
1 balíček mražené rybí filé, 1 cibule, sůl, kmín, pepř, máslo nebo olej.
Rybí filé na cibulce krok za krokem:
- Očistíme a na kostičky nakrájíme cibuli.
- Mražené rybí filé necháme trochu povolit. Osolíme a opepříme ho.
- Na pánvi rozehřejeme máslo a necháme na něm zesklovatět cibuli.
- Na ni pak položíme filé, posypeme kmínem a mírně podlijeme vodou. Pod pokličkou dusíme doměkka a do odpaření vody.
- Rybí filé na cibulce podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší nebo rýží a čerstvou zeleninou.
Dobrou chuť!
Žádné komentáře:
Okomentovat